Kassawereld

24/7 service

Klantenservice is voor onze prioriteit. We zorgen dan ook voor een snelle en effectieve service.

Wij raden steeds aan om de apparatuur af te sluiten en opnieuw aan te zetten, alsook om alle kabels goed na te kijken. Vervolgens kijken wij via teamviewer mee wat er fout kan zijn. Als dit niet helpt en onze telefonische support u geen oplossing kan bieden, sturen we zo snel mogelijk een technieker langs.

Onze klantenservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

We vertrouwen erop dat onze producten goed van kwaliteit zijn en daarom hoeft u geen verplicht supportcontract af te sluiten.

Sectoren waarin we actief zijn

Horeca

Met ons speciaal geprogrammeerde kassasysteem wordt het afhandelen van bestellingen een fluitje van een cent. Maak je geen zorgen over lange wachtrijen of verkeerde bestellingen. Verhoog de productiviteit en winstgevendheid van jouw horeca zaak!

Frituur

Met ons speciaal geprogrammeerde kassasysteem wordt het afhandelen van bestellingen een fluitje van een cent. Maak je geen zorgen over lange wachtrijen of verkeerde bestellingen. Verhoog de productiviteit en winstgevendheid van jouw frituur!

Bakkerij

Met ons speciaal geprogrammeerde kassasysteem wordt het afhandelen van bestellingen een fluitje van een cent. Maak je geen zorgen over lange wachtrijen of verkeerde bestellingen. Verhoog de productiviteit en winstgevendheid van jouw bakkerij!

Pizza / kebab

Met ons speciaal geprogrammeerde kassasysteem wordt het afhandelen van bestellingen een fluitje van een cent. Maak je geen zorgen over lange wachtrijen of verkeerde bestellingen. Verhoog de productiviteit en winstgevendheid van jouw pizza/kebab zaak!

Retail

Met ons speciaal geprogrammeerde kassasysteem wordt het afhandelen van bestellingen een fluitje van een cent. Maak je geen zorgen over lange wachtrijen of verkeerde bestellingen. Verhoog de productiviteit en winstgevendheid van jouw zaak!

Vraag uw offerte nu aan

Heb je een project in gedachten? Neem direct contact met ons op om een offerte aan te vragen of vul het formulier in en laat ons weten hoe we kunnen helpen.

cropped-cropped-Tekengebied-1.png

Wat zoek je?

Om onze service en informatie beter af te stemmen op onze klanten hebben we 3 vragen voor jou.
Jouw feedback helpt! 🙏🏻