Kassawereld

Kassa herstellingen

Bij ons kunt u rekenen op een uitstekende service om uw kassa te herstellen. Wij begrijpen dat een goed functionerende kassa van essentieel belang is voor uw bedrijf, en daarom bieden wij onze expertise aan om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen.

Ons team van ervaren technici staat klaar om uw kassa te inspecteren, diagnose te stellen en reparaties uit te voeren indien nodig.

Of het nu gaat om softwareproblemen, hardwaredefecten of andere technische storingen, wij hebben de kennis en vaardigheden om deze aan te pakken.
Met behulp van geavanceerde tools en hoogwaardige onderdelen zorgen we ervoor dat uw kassa weer perfect werkt, zodat u zonder onderbreking door kunt gaan met uw dagelijkse activiteiten.

Vertrouw op onze betrouwbare service voor al uw kassa herstellingen!

Hieronder ziet u enkele van de kassa’s die wij herstellen.

Casio qt-6000

Casio qt-6100

Casio VR100

Casio VR200

Casio VR7000

Sectoren waarin we actief zijn

Horeca

Met ons speciaal geprogrammeerde kassasysteem wordt het afhandelen van bestellingen een fluitje van een cent. Maak je geen zorgen over lange wachtrijen of verkeerde bestellingen. Verhoog de productiviteit en winstgevendheid van jouw horeca zaak!

Frituur

Met ons speciaal geprogrammeerde kassasysteem wordt het afhandelen van bestellingen een fluitje van een cent. Maak je geen zorgen over lange wachtrijen of verkeerde bestellingen. Verhoog de productiviteit en winstgevendheid van jouw frituur!

Bakkerij

Met ons speciaal geprogrammeerde kassasysteem wordt het afhandelen van bestellingen een fluitje van een cent. Maak je geen zorgen over lange wachtrijen of verkeerde bestellingen. Verhoog de productiviteit en winstgevendheid van jouw bakkerij!

Pizza / kebab

Met ons speciaal geprogrammeerde kassasysteem wordt het afhandelen van bestellingen een fluitje van een cent. Maak je geen zorgen over lange wachtrijen of verkeerde bestellingen. Verhoog de productiviteit en winstgevendheid van jouw pizza/kebab zaak!

Retail

Met ons speciaal geprogrammeerde kassasysteem wordt het afhandelen van bestellingen een fluitje van een cent. Maak je geen zorgen over lange wachtrijen of verkeerde bestellingen. Verhoog de productiviteit en winstgevendheid van jouw zaak!

Vraag uw offerte nu aan

Heb je een project in gedachten? Neem direct contact met ons op om een offerte aan te vragen of vul het formulier in en laat ons weten hoe we kunnen helpen.

cropped-cropped-Tekengebied-1.png

Wat zoek je?

Om onze service en informatie beter af te stemmen op onze klanten hebben we 3 vragen voor jou.
Jouw feedback helpt! 🙏🏻