Kassawereld

Online bestellingen

Verwerk bestellingen van klanten direct op jouw kassa.

Wij bieden een veelzijdig aanbod aan instellingen, met onder andere minimumbedragen, verschillende leveringszones en de mogelijkheid om voorkeuren op te stellen voor afhalen en leveringen.

Blijf flexibel met bestellingen: als het een keer druk is, stel je klanten makkelijk een nieuwe tijd voor. Zo behoud je de controle.

Met één druk op de knop worden je producten automatisch overgenomen van de kassa. Het is zo eenvoudig om je bestelpagina in te stellen en te laten draaien!

Minimum bedrag voor bestellingen instellen is mogelijk.

Maak het makkelijk voor klanten om hun bestelling te betalen door ze te verbinden met een betaalprovider. Bied ze de optie aan om verplicht of optioneel vooraf te betalen.

U betaalt elke maand hetzelfde bedrag voor het gebruik van het platform. Er worden verder geen fees afgehouden

 

Sectoren waarin we actief zijn

Horeca

Met ons speciaal geprogrammeerde kassasysteem wordt het afhandelen van bestellingen een fluitje van een cent. Maak je geen zorgen over lange wachtrijen of verkeerde bestellingen. Verhoog de productiviteit en winstgevendheid van jouw horeca zaak!

Frituur

Met ons speciaal geprogrammeerde kassasysteem wordt het afhandelen van bestellingen een fluitje van een cent. Maak je geen zorgen over lange wachtrijen of verkeerde bestellingen. Verhoog de productiviteit en winstgevendheid van jouw frituur!

Bakkerij

Met ons speciaal geprogrammeerde kassasysteem wordt het afhandelen van bestellingen een fluitje van een cent. Maak je geen zorgen over lange wachtrijen of verkeerde bestellingen. Verhoog de productiviteit en winstgevendheid van jouw bakkerij!

Pizza / kebab

Met ons speciaal geprogrammeerde kassasysteem wordt het afhandelen van bestellingen een fluitje van een cent. Maak je geen zorgen over lange wachtrijen of verkeerde bestellingen. Verhoog de productiviteit en winstgevendheid van jouw pizza/kebab zaak!

Retail

Met ons speciaal geprogrammeerde kassasysteem wordt het afhandelen van bestellingen een fluitje van een cent. Maak je geen zorgen over lange wachtrijen of verkeerde bestellingen. Verhoog de productiviteit en winstgevendheid van jouw zaak!

Vraag uw offerte nu aan

Heb je een project in gedachten? Neem direct contact met ons op om een offerte aan te vragen of vul het formulier in en laat ons weten hoe we kunnen helpen.

cropped-cropped-Tekengebied-1.png

Wat zoek je?

Om onze service en informatie beter af te stemmen op onze klanten hebben we 3 vragen voor jou.
Jouw feedback helpt! 🙏🏻