Kassawereld

Tal van kassasystemen

Er zijn tal van kassasystemen waaruit je kan kiezen afhankelijk van je behoeften en budget.
Hieronder vindt je een overzicht van de meest gebruikte systemen.

Wij verwachten niet dat onze klanten op voorhand al weten welk kassasysteem ze willen gebruiken aangezien er zoveel verschillende zijn.
Daarom adviseren we je graag welke het beste geschikt is voor jouw zaak.

VH-ECR M1

CASIO SE-S100M (GROTE LADE)

VH-ECR 11 by Casio

VH-ECR 14 by Casio

Orderman

Untill

Weegschaal

Pockets

Printers

Geldlades

Rollen

Sectoren waarin we actief zijn

Horeca

Met ons speciaal geprogrammeerde kassasysteem wordt het afhandelen van bestellingen een fluitje van een cent. Maak je geen zorgen over lange wachtrijen of verkeerde bestellingen. Verhoog de productiviteit en winstgevendheid van jouw horeca zaak!

Frituur

Met ons speciaal geprogrammeerde kassasysteem wordt het afhandelen van bestellingen een fluitje van een cent. Maak je geen zorgen over lange wachtrijen of verkeerde bestellingen. Verhoog de productiviteit en winstgevendheid van jouw frituur!

Bakkerij

Met ons speciaal geprogrammeerde kassasysteem wordt het afhandelen van bestellingen een fluitje van een cent. Maak je geen zorgen over lange wachtrijen of verkeerde bestellingen. Verhoog de productiviteit en winstgevendheid van jouw bakkerij!

Pizza / kebab

Met ons speciaal geprogrammeerde kassasysteem wordt het afhandelen van bestellingen een fluitje van een cent. Maak je geen zorgen over lange wachtrijen of verkeerde bestellingen. Verhoog de productiviteit en winstgevendheid van jouw pizza/kebab zaak!

Retail

Met ons speciaal geprogrammeerde kassasysteem wordt het afhandelen van bestellingen een fluitje van een cent. Maak je geen zorgen over lange wachtrijen of verkeerde bestellingen. Verhoog de productiviteit en winstgevendheid van jouw zaak!

Vraag uw offerte nu aan

Heb je een project in gedachten? Neem direct contact met ons op om een offerte aan te vragen of vul het formulier in en laat ons weten hoe we kunnen helpen.

cropped-cropped-Tekengebied-1.png

Wat zoek je?

Om onze service en informatie beter af te stemmen op onze klanten hebben we 3 vragen voor jou.
Jouw feedback helpt! 🙏🏻