Kassawereld

Website

Met een website op het internet ben je zichtbaar voor potentiële klanten, maar het creëren ervan kan tijd- en geldverspillend zijn.

Maak gebruik van onze website service en ervaar hoe makkelijk het kan gaan. Jij bezorgt ons de nodige informatie (zoals openingsuren e.d.) en wij gaan aan de slag.

Bekijk nu online één van onze websites en start ook zelf meteen met het verhogen van je omzet!

Website demo's

't Prinske

Website frituur + online bestellen

Frituur Weekend

Website frituur + online bestellen

Royal Thai Cuisine

Website restaurant + integratie tablebooker

Frituur Eugene

Website frituur + online bestellen

Kabuki Sushi

Website restaurant

Istanbul Merodelei

Website pizza/kebab + online bestellen

Sectoren waarin we actief zijn

Horeca

Met ons speciaal geprogrammeerde kassasysteem wordt het afhandelen van bestellingen een fluitje van een cent. Maak je geen zorgen over lange wachtrijen of verkeerde bestellingen. Verhoog de productiviteit en winstgevendheid van jouw horeca zaak!

Frituur

Met ons speciaal geprogrammeerde kassasysteem wordt het afhandelen van bestellingen een fluitje van een cent. Maak je geen zorgen over lange wachtrijen of verkeerde bestellingen. Verhoog de productiviteit en winstgevendheid van jouw frituur!

Bakkerij

Met ons speciaal geprogrammeerde kassasysteem wordt het afhandelen van bestellingen een fluitje van een cent. Maak je geen zorgen over lange wachtrijen of verkeerde bestellingen. Verhoog de productiviteit en winstgevendheid van jouw bakkerij!

Pizza / kebab

Met ons speciaal geprogrammeerde kassasysteem wordt het afhandelen van bestellingen een fluitje van een cent. Maak je geen zorgen over lange wachtrijen of verkeerde bestellingen. Verhoog de productiviteit en winstgevendheid van jouw pizza/kebab zaak!

Retail

Met ons speciaal geprogrammeerde kassasysteem wordt het afhandelen van bestellingen een fluitje van een cent. Maak je geen zorgen over lange wachtrijen of verkeerde bestellingen. Verhoog de productiviteit en winstgevendheid van jouw zaak!

Vraag uw offerte nu aan

Heb je een project in gedachten? Neem direct contact met ons op om een offerte aan te vragen of vul het formulier in en laat ons weten hoe we kunnen helpen.

cropped-cropped-Tekengebied-1.png

Wat zoek je?

Om onze service en informatie beter af te stemmen op onze klanten hebben we 3 vragen voor jou.
Jouw feedback helpt! 🙏🏻